نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس، گفت: راه‌اندازی ساختار مقابله با بحران‌ تحت عنوان سازمان مدیریت بحران یا عناوین دیگر در منطقه بلوچستان ضرورت دارد.

راه‌اندازی ساختار مقابله با بحران‌ در  بلوچستان ضرورت دارد

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، معین‌الدین سعیدی با اشاره به اینکه روند امدادرسانی به سیل‌زدگان شهرستان کنارک همچنان ادامه دارد، اظهار داشت: سال 98 هم در پی جاری شدن سیلاب شهرستان کنارک با شرایط مشابهی مواجه بود و اگر از آن زمان تاکنون در راستای حل این معضل چاره‌اندیشی می‌شد امروز شاهد چنین شرایطی و آبگرفتگی منازل بیش از 2000 خانوار نبودیم.

نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به شرایط اقلیمی شهر کنارک و عدم امکان نفوذ آب در خاک، ضرورت دارد، سیستم فاضلاب و جمع‌آوری روان‌آب‌های کنارک به سرعت عملیاتی شود که البته وزیر نیرو در روزهای اخیر در این رابطه قول مساعد داده است.

وی خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان تقریباً هر ساله با بحران‌های طبیعی از جمله سیل و طوفان‌های سنگین دست و پنجه نرم می‌کند و در این راستا مقابله دقیق با بحران‌های مستمری که شاهد هستیم نیازمند برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت است تا در شرایط اضطراری از آلام مردم کاسته شود.

نماینده مردم چابهار در مجلس یادآورشد: با توجه به شرایط موجود و استمرار حوادث طبیعی خسارت‌بار به نظر می‌رسد راه‌اندازی ساختار مقابله با بحران‌ تحت عنوان سازمان مدیریت بحران یا عناوین دیگر در منطقه بلوچستان در جنوب استان سیستان و بلوچستان ضرورت دارد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار